Betöltés...
!KÖZLEMÉNY!

!KÖZLEMÉNY!

2020. 03. 12.

Kedves Vendégeink!
Szállodánk jelenleg is működik, és a tavaszi napsütésben mosolygós családok sétálnak a parkban. Mi mindent megteszünk, hogy a pihenésük zavartalan legyen.

Sok éve dolgozunk a családokért, és megéltünk már néhány nehéz helyzetet, gazdasági világválság, árvíz, baleset… és most a koronavírus. Teljesen megértjük a szülők aggodalmát, ha a jelenlegi helyzetben úgy döntenek, hogy a családi pihenés helyett az otthonmaradást választják. Fontosnak tartjuk azonban, hogy a pánik mellett a józan ész is megmaradjon a napi gondolkodásban. A vírus a jelenlegi tudás szerint a fiatalabb generációt nem érinti. Ez nem jelenti azt, hogy mi magunk is ne aggódnánk az idősebbekért. Itt a helyszínen hosszú évek óta mindig fokozott fertőtlenítési protokollt alkalmaztunk a vírusokkal terhelt időszakokban. Raktárainkban jelenleg is készen áll a megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszer. A működésünk egyelőre zavartalan, figyeljük a híreket, felkészülünk a lehetséges forgatókönyvekre. Közben azt sem felejtjük el, hogy akik épp nálunk pihennek, ők számítanak ránk. Ha a helyzet végképp úgy kívánja, be fogunk zárni. És amint lehet, újra kinyitunk. És szórakoztatunk, kikapcsolunk, feltöltünk mindenkit. Ahogy 24 éve minden nap. 160 fős csapatommal bízok abban, hogy a munkánkra szükség van. Szükség lesz.

Baldauf Csaba
szállodaigazgató

Fontos információk a jelenlegi működéssel kapcsolatban:

 • A szálloda továbbra is üzemel, a kormány 2020.03.11-én 24:00-tól hatályba lépett intézkedési tervében a 100 főnél nagyobb rendezvényekre vonatkozó tiltás a szállodákra nem vonatkozik.
 • A Kolping Hotel munkatársai és vendégei között nincs fertőzött, és olyan vendégről sincs tudomásunk, aki az elmúlt időszakban betegen nálunk járt volna.
 • Az elmúlt 3 hónapban nem fogadtunk fokozottan fertőzött területekről vendégeket, a vendégeink 90%-a belföldi.
 • Mindent megteszünk, hogy minimálisra csökkentsük a vírus terjedésének lehetőségét a közösségi tereket a szokásoshoz képest is nagyobb gyakorisággal fertőtlenítjük. Eddig is ügyeltünk a fertőtlenítésre, de most még gyakrabban, és mindenhol professzionális szerekkel újra és újra fertőtlenítünk: padló, kilincsek, pultok, érintő képernyők, játékok, vizesblokkok…..
 • A szobában és a közösségi terekben kézfertőtlenítőt biztosítunk, a közösségi mosdókban a szappan fertőtlenítőszert tartalmaz.
 • A koronavírus elsődlegesen légúti vírus, amely a nemzetközi szervezetek tájékoztatója szerint elsősorban közvetlenül emberről emberre terjed cseppfertőzéssel. A koronavírusok a vizsgálatok szerint 0,2-0,5 mg/l szabad klór jelenlétében szinte pillanatszerűen inaktiválódnak, így a megfelelően üzemeltetett medencékben életképes vírusok jelenlétével nem kell számolni. Az uszodai vizek klórozása során használt klórt mennyiség tehát elég ahhoz, hogy az esetleg vízbe kerülő koronavírust elpusztítsa.
 • Az előírások szerinti aktív klórszint biztosításáról a medencéinkben gondoskodunk, és fokozottan ügyelünk a fürdőhigiénés szabályok betartására, különös tekintettel a fürdőzés előtti alapos tusolásra.
 • Természetesen aki ennek ellenére sem mer elindulni, felajánljuk, hogy foglalását módosíthatja. Megnyugtatjuk, hogy nem fog elveszni a befizetett előleg, az összeget egy későbbi időpontban felhasználhatja. Ennek részleteiről és feltételeiről érdeklődjön munkatársunknál: sales@kolping.hotel.hu
 • A megnövekedett bejövő hívások száma miatt akadozhat munkatársaink telefonos elérése. Bátran használják az e-mailes kapcsolatfelvételt, mindenkinek válaszolunk: sales@kolping.hotel.hu
 • Munkatársaink is betartanak minden szükséges óvintézkedést, és Önöket is arra kérjük, hogy járjanak el felelősségteljesen a járvány megelőzése érdekében.
 • Ha bármilyen betegség tüneteit tapasztalják, magukon, kérjük döntsenek egy későbbi időpontban eltöltött pihenés mellett.
 • Ha külföldön jártak az elmúlt hetekben, vagy a családban bármilyen fertőző betegség jeleit tapasztalják, akkor szintén arra kérjük Önöket, hogy ne most legyenek a vendégeink.
 • Amennyiben új eljárási rend születik, és ez érinti a működésünket, azonnal pontos tájékoztatást adunk, figyeljék facebook oldalunkat, honlapunkat, és e-mail fiókjukat.

UPDATE! 03.23-04.30. között a Kolping Hotel nem fogad vendégeket.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

5 év alatt ingyen kedvezménnyel!

4.8 / 5

www.facebook.com

“Először 4 éve jártunk itt, már akkor is szuper volt. De azóta sokat fejlődött a szálloda. Sokkal több foglalkozás van es motiválják a gyerekeket a helyes étkezésre, közös játékra. Szuper találmány a gyerek+felnőtt masszázs!”

CyklonKata

Tripadvisor, 2022. április 15.

 • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

  Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
  Tovább
Familotel