Betöltés...
Nyitás május 29.!

Nyitás május 29.!

2020. 05. 05.

Kedves Vendégeink!
Ebben a megváltozott világban kell újra felépítenünk azt, amiért 24 éve dolgozunk. Csapatommal sosem vágytunk koronára. De ezt most tanuljuk méltósággal (el)viselni. Igenis felvettük a kesztyűt (és a maszkot), az üzemszünetet végigdolgozzuk, és optimistán készülünk a jövőre.

Újra kinyitjuk a kapukat

május 29-én.

Mert kell egy hely

 • ahol a családok úgy élik át az együttlét örömét, hogy nem egy helyen kell lenniük, hanem egy helyen szeretnének lenni.
 • ahol végre a világ is kicsit körülöttük forog, és nem ők keringenek a mókuskerékben.
 • ahol le lehet tenni ennek a zűrös helyzetnek a gondolatait. Kikapcsolni a hírportálokat, félretenni a fakanalat, a digitális oktatást, a home office-t…. mindent.
 • ahol lehet Családnak lenni. Úgy, ahogy azt szeretjük.

Egy új korszak küszöbén

 • A SZÁLLODA MEGÚJULT. Elkészültünk egy sor újdonsággal. Szökőkút, csúszdák, egyensúlyozó játszótér, felújított szobák és szabadtári medencék…
 • A SZÁLLODA SZEBB, MINT VALAHA. Az üzemszünet idején szorgos kezek dolgoztak minden négyzetcentiméteren. Kitakarítottuk, lefestettük, elültettük, kigyomláltuk, rendszereztük…. amit csak lehetett.
 • FELKÉSZÜLTÜNK az új helyzetre. Hoztunk új szabályokat, és nem engedtünk a jól bevált régiekből.
 • TÁVOLSÁGTARTÁS ÉS HIGIÉNIA, ez most a fókusz.
 • 100.000 m2-es parkunkban legalább 450 m2 jut egy főre majd. Ha ennyire nem is tartjuk a távolságot, de a nagy területen párhuzamosan több program is elérhető, így könnyen elkerülhető a zsúfoltság.
 • Az otthon biztonságát kell megteremtenünk, amikor fertőtlenítünk. Mi eddig is úgy takarítottunk, hogy egy újszülött számára is biztonságos legyen a környezet. Most miben bízunk? Az alkoholban. Természetesen úgy, hogy fújjuk, öntjük, töröljük fertőtlenítőszer formájában. Mindenhol. És persze néha az UV is besegít. És ehhez a munkához kiváló kollégáink vannak, akik folyamatosan, és szinte észrevétlenül teszik a dolgukat.

Amit meg lehet érinteni, azt mi le fogjuk fertőtleníteni.

Egy fontos érintés azonban el ne maradjon: érintsük meg a szerelmünket és a gyerekeinket. És örüljünk a családi együttlét szabadságának. Hiszen ezért keltünk útra.

Szeretettel várjuk Önöket!

Baldauf Csaba szállodaigazgató és a Csapat valamennyi tagja,
akik már alig várják, hogy újra azzal foglalkozhassanak, amihez igazán értenek: családi élményekkel.

Tudjon meg többet biztonsági intézkedéseinkről, és válogasson ajánlataink között.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Nem először és nem utoljára vagyunk itt! :) Először 1, aztán 2, most már 3 gyerkőccel. :) A legeslegjobb Bobóországban, hogy mindig találunk valami újdonságot! Gyönyörű, rendezett mindig a kert, így tavasszal igazán csodálatos már most! Mindenhol rend és tisztaság!”

Ungvári-Lázár Anett

Facebook, 2020. március 11.

 • Az „Év Családbarát szállodája” ötödször is a Kolping Hotel

  Az Utazó magazin idén már 19. alkalommal díjazta az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és most először a hazai és határon túli szálláshelyek és éttermek mellett, a diaszpóra magyar szolgáltatók is elismerésben részesültek.
  Tovább