24 nap - 24 játék - 24+1 ajándék

Adventi játék Bobóországban!

Idén is különleges adventi ajándékokkal készülünk a karácsonyra. Minden nap egy Bobós vagy Mimis ajándék talál gazdára! Fődíj: 2 éjszakás családi pihenés Bobóországban!

24 nap - 24 játék - 24+1 ajándék

Játssz velünk, és vidd haza az összes ajándékot!

Tudjuk, hogy kis házigazdáinknak, Bobónak és Miminek nagy a rajongótábora, és hazafelé készülődve - ha beférnének - bizony sokan szívesen bepakolnák őket az autóba. Ha nem is teljes életnagyságban, de kedves vízilovainkat adventi nyereményjátékunkban most bárki hazaviheti, hiszen Kolping Hotel – Bobóország Facebook oldalunkon december 1. és december 24. között minden nap megosztunk egy játékot, amire a helyes megfejtést beküldők között minden nap egy Bobós vagy Mimis ajándékot sorsolunk ki.

FŐDÍJ: Azok között, akik az adventi időszak alatt bármikor legalább 10 napon velünk játszanak, a szilveszteri sorsoláson egy 2 éjszakás családi pihenést sorsolunk ki szállodánkba!

 

 

Hogyan nyerhetek? Csak 2 perc naponta!

1
Keresd meg a Facebook oldalunkon közzétett aznapi játékot.
2
Válaszolj helyesen az aznapi kérdésre 00.00 és 23.59 között!
3
Neved és e-mail címed megadásával küldd el a megfejtést!
4
Kövesd Facebook oldalunkat, hogy megtudd, Te vagy-e a szerencsés!

Többszörös esély a nyerésre!

Érdemes minden nap játszani, hiszen minden nap új nyertest sorsolunk, így akár több ajándékot is nyerhettek! Azok között pedig, akik az adventi játék ideje alatt legalább 10 napon velünk játszottak, egy 2 éjszakás családi pihenést sorsolunk ki szállodánkba szilveszterkor. A fődíj sorsoláson a napi nyertesek is részt vesznek.

A szerencsés nyertest e-mailben értesítjük, és a játékos nevét az összes résztvevőnek küldött online hírlevélben, a szálloda Facebook oldalán és honlapunkon is közzétesszük. További részletek az Adatvédelmi és Nyereményjáték Szabályzatban. 


Hívd meg ismerőseid is a játékba! Ajánld adventi játékunkat barátaid, családtagjaid figyelmébe, adj ezzel nekik is esélyt a nyerésre!

Pin It

Mi a helyes megfejtése a mai játéknak?


 A
 B
 C
 a Nyereményjáték szabályzatot és az Adatvédelmi Szabályzatot
 a megadott elérhetőségeken direkt marketing ajánlatokkal megkeressen. (Nem feltétele a játékban való részvételnek.)
 

Még nem láttad a mai játékot? Kattints!

Nézd meg Facebook oldalunkat!

A nyeremény

A Bobós vagy Mimis ajándékok lehetnek: plüssfigura, fürdőköntös, Fekete Péter kártyajáték, memória kártyajáték, mesekönyv, Százszorszépes habfürdő vagy testápoló. Az utalvány beváltható a családbarát Kolping Hotel**** Spa & Family Resort alapszolgáltatásaira: szállás, félpanziós ellátás, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használata, a családi- és sportprogramokon való részvétel. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja térítésmentesen. A szálloda szolgáltatásainak részletes listája itt található: www.kolping.hotel.hu

A nyeremény nem váltható be a vacsoránál elfogyasztott italokra, az idegenforgalmi adóra, és a szálloda extra szolgáltatásaira (kozmetika, masszázs, stb.). Közvetlenül a szállodánál foglalható: 2018.12.21.-ig a szálloda szabad kapacitásának függvényében, előzetes egyeztetés alapján.