Betöltés...
Hastánc hét

Hastánc hét

2020. 08. 24 - 2020. 08. 27.
0-99 éves korig

Kikapcsolódna kicsit és szeretne önmagával is foglalkozni, de nincs rá ideje? Vegyen részt lányával hastánc hetünkön és tartsanak igazi csajos napokat. Hívják el a nagymamát is, mert a kor nem számít!

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • hétfőtől csütörtökig a keleti varázslat jegyében hastánc órák 30-45 percben
  • Baba-mama hastánc: várjuk a  titkos vagy fáradt izmokat regenerálni vágyó kismamákat pocaklakójukkal vagy 0-3 éves gyermekükkel, aki akár kisfiú is lehet. A cél, hogy együtt mozogva, kicsinkkel való kapcsolatunkat elmélyítve jól érezzük magunkat. A hordozókendő, rugalmas kenguru még teljesebbé teheti az élményt. 
  • Gyermekhastánc 4-13 éves korig: Megtanuljuk a hastánc alapmozdulatait, javul a tartás, a testtudat, a koncentrációképesség, szépül a mozgás,- és még hercegnőnek is érezzük magunkat.
  • Hastánc felnőtteknek és tinilányoknak: Tapasztalják meg, mit jelent a keleti, izoláción alapuló mozgásvilág. Kitűnő alkalom a test, a keleti zene, ritmusok, mozgás felfedezésére. 
  • Az órákat minden nap más téma köré szervezzük, lesz fátyoltánc, tüzes ritmusok, egyiptomi hastánc.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Játszd újra, ősszel!

#induljhalehet - akár 20% kedvezménnyel

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Több hasonló "gyerekbarát" hotelben jártunk már, de kétségen kívül a Kolping a nagybetűs GYEREKBARÁT HOTEL! Örülök, hogy figyeltek olyan apróságokra is mint a gyermek check-in, kis ajtók a gyermekeknek, és a reggeli "madárcsicsergés" egyszerűen zseniális! :)Tetszett, hogy a személyzet mosolygós volt és valóban érezni lehetett rajtuk a gyermekek szeretetét! Köszönjük a vendéglátást!”

snaci

TripAdvisor, 2019. december 16.

  • Kiérdemeltük! Superior minősítést kapott a Kolping Hotel

    2010-ben az elsők között nyertük el a négy csillagot a Hotelstars egységes európai szállodaminősítő rendszerében. Most, 10 évvel később büszkén vehettük át a négycsillag superior tanúsítványt.

    Tovább