Betöltés...

A Kolping itt van a szomszédban!

A szálloda különleges 10 hektáros parkjának már a látványa is megér egy sétát. Mutatjuk, mi minden elérhető, ha bőrönd helyett napi jeggyel érkezik az ember.

A Kolping itt van a szomszédban!

A szálloda különleges 10 hektáros parkjának már a látványa is megér egy sétát. Mutatjuk, mi minden elérhető, ha bőrönd helyett napi jeggyel érkezik az ember.

Környéken lakók és közelben pihenők, figyelem!

A Kormány döntése értelmében 11.10-12.10. között nem fogadhatunk vendégeket, így a környéken lakkóknak meghirdetett programjaink egy részét is le kellett mondanunk. Figyejék híreinket, mert amint lehet újranyitjuk a kapukat, és folytatjuk a november elején megkezdett programsorozatokat. Az elmúlt hetek ugyanis megerősítettek bennünket abban, hogy a családi kikapcsolódásra szükség van. Talán jobban mint bármikor.

KedvesKEDDünk!

A családi élményfürdő, csendes wellness és fitness terem napi jeggyel látogatható. Most a KEDDi napokon akcióval kedveskedünk: 15.00-20.00 óra között kedvezményt adunk – a programhoz akár ajándék szaunafelöntés is jár! 12.15.

Részletek a napi fürdőjegyekről

Anyukák kedvenc vasárnapi programja

Vasárnapi ebédfőzés helyett séta a Kolping parkján keresztül. Terítés helyett indulhat a válogatás - büféasztalról, ki-ki kedve szerint. Desszert után játszóházas levezetés, szülőknek egy kis extra nyugodt üldögélés. És még mosogatni sem kell a végén.
12.13.

Részletek és asztalfoglalás

Ez az én napom!

A Hanami Beauty & Spa egy hely, ahol kicsit tényleg „le lehet menni a térképről”. Vásároljon min. 10 000 Ft értékben arc-, testkezelést vagy masszázst, és kapcsolódjon ki akár egy teljes napra – most ajándék napi fürdőbelépőt adunk hozzá!
12.11-től

Kezelés ajánló és részletek

Ezt érdemes megjegyezni!

Új élménypark – nem csak szállóvendégeknek!

2021 nyarától megnyitja kapuit a Kolping Hotel területén a Bobo Fun Park. Mászófalak, ninja pályák, trambulin park…. szülinapi zsúrokhoz különterem és még sok meglepetés. A fedett központ egész évben, időjárástól függetlenül látogatható lesz! Friss hírekért kövesse:

Facebook – Kolping Hotel

Születésnapi zsúrok

Az őszi és téli gyerekek szüleinek komoly fejtörést okoz, hogy hol ünnepeljenek, ha néhány barát is csatlakozna az ünnepelthez. Itt a megoldás, ha nem szeretné az otthonát bulihelyszínné alakítani. Kérje egyedi ajánlatunkat játszós, fürdőzős vagy csajos „Hanami” születésnapi csomagjainkról.

group-event@kolping.hotel.hu


Tudta, hogy…

…ha a megyéket sorba állítanánk aszerint, hogy szállóvendégeink honnan érkeznek legtöbben, Zala megye a 4. lenne? Vagyis akár a szomszéd városból is gyakran érkeznek hozzánk pihenni. Ők már tudják, hogy a Kolping parkjába belépve minden adott a pihenéshez. És előtte hosszú órákat sem kellett utazni.

MUTASD a SZÁLLÁSAJÁNLATOKAT

Ajánlatunk kötelezettségmentes - tájékozódj árainkról online, kényelmesen!