Betöltés...
Búgócsiga hét

Búgócsiga hét

2024. 04. 08 - 2024. 04. 11.
6 éves korig

Törekyné Nagy Zsuzsanna, a Búgócsiga foglalkozás vezetője, az Aranykapu zenekar énekesnője már igazi rajongótábort gyűjtött vendégeink körében. Programjaira örömmel visszajárnak a családok. Mi lehet az éneklő édesanya titka? A sokrétű jártasság a gyerekekkel való foglalkozásban? A hangszeres, zenei alapok? A gyerekek szeretete? „Pörgesse meg” velünk a Búgócsigát! 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Hétfőtől csütörtökig zenés mondókázás 30 percben korcsoportonként felosztva:
    • A zenebölcsiben 3 éves korig várjuk a legkisebbeket. A népi lovagoltatókat, döcögtetőket, sétáltatókat, cirógatókat, zsuppoltatókat és altatókat megfűszerezzük csodás gyermekversekkel és népdalokkal, majd hozzáadunk még egy csipet furulyaszót, xilofont és triangulumot, majd a végén megszórjuk sok-sok labdával és egy nagy ejtőernyővel.
    • A zeneovi 3 évestől 6 éves korig a nagyobbak foglalkozása, ahol a sok vidám dal, mondóka és körjáték mellett, bábozunk, buborékot fújunk, varázsolunk ritmushangszerekkel, ejtőernyővel, és a gyerekek kipróbálhatják a mászó-alagutat.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Téli vakáció

Családi kapcsolódás 2 ünnep között

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“A felnőtt wellnessben szinte az egész hétvége alatt kettesben voltunk a feleségemmel, nagyon kellemeset tudtunk pihenni. :) Ja és a páros masszázs is isteni volt... :)”

mmaarrccii

TripAdvisor, 2020. szeptember 22.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel